www.TRART.org'a Hoşgeldin

Merhaba. Burası bir çok özelliğe sahip gelişmiş bir site/forum sistemi ile kurulmuş bir sanat sitesi. Faydalanabileceğin bolca döküman ve iletişime girebileceğin bir çok kullanıcı var. Kurgusal çizim sanatları ile veya kurgusal hikayeler ile ilgiliysen ya da bununla ilgilenen kişilerin kaleminden çıkan çalışmalara göz atmak istiyorsan daha fazla bekleme!

Duyuruyu Kapat
[DUYURU] :MCW (Manga-Comics-Webtoon) Projesi TRART Okuma Platformunda Yayında! Çizgi romanı okumak için TIKLAYIN
Duyuruyu Kapat
[ÇİZGİ ROMAN] [YENİ SERİ]:Mehmet MAH'ın kaleminden "Uzak Gezegen" çizgi romanı 2. bölümü ile TRART Online Oku da Yayınlandı! Okumak için TIKLAYIN
Etiketler:

Bu Sayfayı Paylaş

?

Sizce Hangisi Profil Fotoğrafım olsun (:

Alp
Oyunuz herkese görünür olacak.
  1. Alp

Alp Yǔzhòu Zhànshì

Alınan Beğeniler:
    37
    Ödül Puanları:
    25
    Meslek:
    Muhabir
    Herkese Merhaba,
    Ben Alp, hobi olarak canım sıkıldığında boş olduğumda vb. Grafik tasarımla ve çizim yapmakla uğraşıyorum. Nft sergisi yaratmaya çalışan insanlara yardım ediyorum ve kendim öylesine nft sergileri hazırlayıp yayınlıyorum. Gazetecilik ve Görsel İletişim Tasarımı okuyorum. Hali hazırda ismini veremeyeceğim bir haber ajansının istihbarat departmanında istihbarat ve foto muhabirliği yapıyorum. Kişisel hayatımda insan ve doğa hakları aktivizmi yapıyorum ve şu anda Türk siyasetinde Kadın ve Lgbtqia+ bireyler adında bir akademik tarzda inceleme kitabı yazıyorum. Bu foruma katılma amacım ürettiğim içerikleri daha fazla insanın görmesini sağlamak ve insanlara bilgim olduğu konularda destek olmak, yardım etmek.

2. BravehT

BravehT Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ödül Puanları:
    5
    Meslek:
    Öğrenci
    hoşgeldin benim gibi boş vakitleri öldürme uzmanına göre baya bi şey yapıyorsun :P Çalışmalarında başarılar dilerim

Alp bunu beğendi.
  3. Pseudohomophylus

Pseudohomophylus Profesyonel Acemi

Alınan Beğeniler:
    188
    Ödül Puanları:
    185
    Hoş geldin Alp, ben Homhom yazını okurken kendimi iş başvurusunda bulunanları değerlendirecek jüri gibi hissettim:D
    Sanki seni işe neden alalım diye sormuşuz da sen de böyle bir cevap vermişsin gibi bilmem anlatabildim mi gece gece kafayı yedim galiba:Th 0gotas:
    Gördüğün üzere forum kısmı diğer platformlardaki gibi daha az aktif, umarım burada iyi vakit geçirirsin.
    Keyifli forumlar

4. Alp

Alp Yǔzhòu Zhànshì

Alınan Beğeniler:
    37
    Ödül Puanları:
    25
    Meslek:
    Muhabir
    Teşekkürler. Footer resminin boyutunun büyük olması bana kalp krizi geçirtmek üzere...

5. Pseudohomophylus

Pseudohomophylus Profesyonel Acemi

Alınan Beğeniler:
    188
    Ödül Puanları:
    185
    :Th 113:

Bu Sayfayı Paylaş