www.TRART.org'a Hoşgeldin

Merhaba. Burası bir çok özelliğe sahip gelişmiş bir site/forum sistemi ile kurulmuş bir sanat sitesi. Faydalanabileceğin bolca döküman ve iletişime girebileceğin bir çok kullanıcı var. Kurgusal çizim sanatları ile veya kurgusal hikayeler ile ilgiliysen ya da bununla ilgilenen kişilerin kaleminden çıkan çalışmalara göz atmak istiyorsan daha fazla bekleme!

Duyuruyu Kapat
[DUYURU] :MCW (Manga-Comics-Webtoon) Projesi TRART Okuma Platformunda Yayında! Çizgi romanı okumak için TIKLAYIN
Duyuruyu Kapat
[ÇİZGİ ROMAN] [YENİ SERİ]:Mehmet MAH'ın kaleminden "Uzak Gezegen" çizgi romanı 2. bölümü ile TRART Online Oku da Yayınlandı! Okumak için TIKLAYIN

Bu Sayfayı Paylaş

1. taetues

taetues Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ödül Puanları:
    10
    Ben Tuğçe. 25 yaşındayım. bu siteyi yeni keşfettim ve hoşuma giden içerikleri çok fazla. 10 yıldır amatör bir çizerim. Manga okumayı, anime izlemeyi, bilim kurgu filmlerini ve aksiyon filmlerinden çok hoşlanırım. Kendi çapımda bir kaç kurgusal hikeyemde mevcut. Gerçek dışı, yaşamdan uzaklaştıran, kafayı alıp başka yerlere götüren ve düşündüren şeyleri çok severim. Çevremde ortak yönlerimin olduğu bir insana daha hiç rastlamadım. Aslında bu siteye üye olmayı en çok arkadaş edinmek için istedim. Aynı şeylerden zevk duyabileceğim insanlarla sohbet edebilmek için. Bu şekilde tanıtmak istedim kendimi. Teşekkür ederim okuduğunuz için.

DarkHall bunu beğendi.
  2. DarkHall

DarkHall TRART Yöneticisi Site Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    635
    Ödül Puanları:
    700
    Merhaba TRART'a hoşgeldin. Burada iyi vakit geçirmeni dilerim. Paylaşımları buradan yapıyoruz sohbet ise daha çok discord kanalımızdan ilerliyor oraya da bekleriz

taetues bunu beğendi.
  3. Pseudohomophylus

Pseudohomophylus Profesyonel Acemi

Alınan Beğeniler:
    188
    Ödül Puanları:
    185
    Merhaba Tuğçe hoş geldin. Ben Homhom. Umarım burada zevklerinin benzeştiği keyif veren sohbetler edebileceğin iyi insanlara denk gelirsin.
    Söylemeden geçmeyeceğim profil fotoğrafını başka birinde o kadar çok gördüm ki acaba o mu değil mi diye bi' ikileme düşmedim değil:sweatsmile:
    Keyifli forumlar

Bu Sayfayı Paylaş